سلام خسته نباشید لنزی ک نصفش بریده شده بود ب مدت چن ساعت درچشمم گذاشتم و حس خیلی درداوری داشتم بعداز درتوردن الان حس میکنم ی چزی تو چشمم مثل شن وقتی پلک میزنم درد داره ممکن خراش قرنیه باشه؟لطفابگین چ قطره ای بگیرم ممنون میشم

دکتر سیروس بخت آور :

سلام . بله ممکن است خراش قرنیه باشد قطره سیپلکس هر شش ساعت پماد تتراسیکلین چشمی موقع خواب داخل چشم وچشم حداقل نصف روز بسته شود [1398-03-07]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، آمادگاه ، ساختمان آژند ، بلوک بی3 ، طبقه سوم ، واحد 301
تلفن : 32240818 - 031

هشدارهایی درباره تبخال تناسلی

سونوگرافی های دوران بارداری

خطر سرخچه در بارداری

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

رهایی از جای جوش

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

هیستروسکوپی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

تشنج چیست و چگونه درمان می شود؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

از چه روشهایی برای درمان افتادگی پلک میتوان استفاده کرد؟

ضدآفتاب راز زيبایی