facebook instagram telegram www.pezeshkonline.ir






سوال پزشکی کاربر

سوال :

: آقای دکتر سلام ببخشید که مزاحم وقت ارزشمندتون میشم من در پی یک ضربه مقدار زیادی از مدت تمرکزم کاهش پیدا کرده و حتی نمیتونم بیش از یکساعت ونیم درست رانندگی کنم ام آر آی سالم بود. سردرد میگیرم که اصلا قبلا نبوده ، چشمم قهوه ای تر می بینه که در معاینه بیمارستان فارابی سالم بوده پیشنهاد شما چیه ممنون از توجه و وقتتون


دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ] :

درود و ادب . لازم است معاینه شوند . امکان دارد مقدار انحراف در چشم پیدا شده باشد . در ضمن معاینه توسط متخصص مغز و اعصاب نیز لازم است تا وضعیت خونرسانی مغز نیز کاملا بررسی شود . [ 1398-05-13 ]




آدرس مطب : اصفهان ، آمادگاه ، ساختمان آژند ، بلوک بی3 ، طبقه سوم ، واحد 301
تلفن : 32240818 - 031
پیامهای بهداشتی
پدر و مادر گرامي ، بهتر است به جاي جستجوي نقاط ضعف يا منفي رفتار كودك ، نكات قوت و مثبت آن را تأييد كنيم


مطالب پزشکی پر بازدید
وب سایت های پر بازدید پزشکان