: آقای دکتر سلام ببخشید که مزاحم وقت ارزشمندتون میشم من در پی یک ضربه مقدار زیادی از مدت تمرکزم کاهش پیدا کرده و حتی نمیتونم بیش از یکساعت ونیم درست رانندگی کنم ام آر آی سالم بود. سردرد میگیرم که اصلا قبلا نبوده ، چشمم قهوه ای تر می بینه که در معاینه بیمارستان فارابی سالم بوده پیشنهاد شما چیه ممنون از توجه و وقتتون

دکتر سیروس بخت آور :

درود و ادب . لازم است معاینه شوند . امکان دارد مقدار انحراف در چشم پیدا شده باشد . در ضمن معاینه توسط متخصص مغز و اعصاب نیز لازم است تا وضعیت خونرسانی مغز نیز کاملا بررسی شود . [1398-05-13]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، آمادگاه ، ساختمان آژند ، بلوک بی3 ، طبقه سوم ، واحد 301
تلفن : 32240818 - 031

پاک کردن تاتو با لیزر

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

اگزمای سرشتی مقاوم وشدید در بزرگسالی

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

درد لگن در ناحیه مفصل ران

فلج عصب صورت (فلج بلز) به چه وضعیتی گفته میشود؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

علت و درمان بدون جراحی گیر افتادگی عصب سیاتیک، گردن،دست و شانه

چگونه درد لگن بر سلامت جنسی فرد تأثیر می گذارد؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

تفاوت سونوگرافی پستان با ماموگرافی

کنترل و بهبود درد مفاصل با یخ درمانی

ایا پروستات باعث عدم نعوظ میشود؟