سلام آقای دکتر من ۲۹ سالمه و از ۱۸ سالگی بدلیل مشکلات هیپوفیزی آمپول تستسترون استفاده میکنم حالا هم چون قصد بچه داری داریم شیش ماهه دارم هفته ۳بار آمپول هاش سی جی و ۲ بار درهفته هاش ام جی مصرف میکنم تا با تزریق هورمون اف سی هاش بیضم اسپرم تولید کنه ولی متاسفانه جواب آنالیز بازم آزواسپرم هست ممنون میشم بفرمایین آیا با ادامه درمان امکان تولید اسپرم وجود داره یا نه؟ خیلی لطف میفرمایین با جوابتون چون واقعا افسرده شدم

دکتر عنایت الله ایزدی :

با سلام : کسانیکه آزوسپرم هستند بندرت با مصرف هاش سی جی اسپرم پیدا می کنند . شما جزء اکثریتی هستید که به درمان داروئی جواب نداده اید ، لذا ناچاراّ از اسپرم اهدائی باید استفاده کنید . [1397-08-23]

پاسخ سوال پزشکیتستسترون تزریق اسپرم

آدرس مطب : اصفهان ، خ شمس آبادی ، روبروی بیمارستان سینا ، اول کوچه 32
تلفن : 32363136 - 031

ورزش درمانی

ماندگاری تزریق ژل یا فیلر به چه عواملی بستگی دارد؟

آیا خالکوبی یا تاتو به طور کامل پاک میشود؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

زندگی یعنی تعامل با موضوعات ـ قسمت دوم

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

چه زمانی به تزریق چربی گونه فکر کنیم؟

درمان پیرگوشی-قسمت اول

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

چطور یک برنامه کاهش وزن برای خود طراحی کنیم ؟ قسمت دوم

لنزهای تماسی

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

ضدآفتاب چیست و ضدآفتاب مناسب کدامست ؟

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]