با درود : جناب دکتر ، میشه بفرمائید مصرف چه غذاهائی و یا انجام چه کارهائی توانائی جنسی و قدرت باروری را کم می کند .

دکتر عنایت الله ایزدی :

مصرف الکل -دخانیات- تریاک - تماس بامواد آلاینده صنعتی وشیمیائی - استفاده ی زیاد از موبایل و لپ تاپ و تلفن بی سیم - سونا و دوش آب گرم - مکمل هایی که در باشگاه های ورزشی داده می شود - استنشاق هوای آلوده ( مخصوصاّ دود ماشینهای گازوئیلی که 100 برابر دود اتومبیلهای بنزینی مضر است )- بیخوابی و درگیریهای شغلی -هرنوع استرس شدید - مصرف غذاهای مانده و فست فودها- بالا بودن قند و کلسترول و داشتن اضافه وزن هم ، قدرت باروری و توانائی جنسی راکم می کنند . [1398-11-23]

پاسخ سوال پزشکیجنسی بارداری

آدرس مطب : اصفهان ، خ شمس آبادی ، روبروی بیمارستان سینا ، اول کوچه 32
تلفن : 32363136 - 031

مهارت هاي لازم برای تربيت کودکان،قسمت دوم

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

کاربردهای کربوکسی تراپی پوست چیست؟

آیا ناتوانی جنسی و سنگ کلیه و مثانه با هم در ارتباط هستند؟

اختلالات قابل درمان با اسکلروتراپی کدامند؟

بیماری ماکولار آمیلوئیدوز چیست و چگونه درمان میشود؟

جوانسازی پوست با تزریق فیلر

جوش و اسکار جوش؛ علت، درجات و درمان آکنه

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

چه زمانی نیاز به شستشوی گوش داریم؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]