با سلام خسته نباشید.من 20 سالمه حددوده 3 ساله جوش میزنم ولی با استفاده از دارو و پاکسازی ,صورتم تقریبا به طورکامل خوب شده است ولی جای جوش ها به صورت لکه های قرمز درصورتم باقی مونده فرو رفتگی نیست فقط لک قرمزه برای درمانش چیکارکنم یا چه دارویی استفاده کنم؟خواهش میکنم راهنماییم کنید

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بهترین روش لیزر است ولی اگر لیزر نخواهید کرمهای ضد قرمزی در زمان طولانیتر مفید است [1401-08-04]

پاسخ سوال پزشکیاسکار آکنه

تلفن : 91620100 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

رویکردهای درمانی زانوی پرانتزی

فیبرو ادنوم پستان

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

انواع عمل های بازسازی استخوان فک

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

چه زمانی شما و فرزندانتان نیاز به معاینه چشم دارید ؟

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

کات گونه با تزریق فیلر

هیرفیلر بهتر است یا مزوتراپی؟

اهمیت مصرف آب در ورزشکاران

در مورد میکرونیدلینگ با دستگاه EPN بیشتر بدانیم

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]