با عرض سلام و خسته نباشید من حدود شش سال پیش یک توده کوچک متحرک زیر پوست سر خود احساس کردم که به مرور بزرگتر شد که حالا اندازه یک تا دو سانتیمتر است . این توده تقریبا سفت است ولی تحت فشار نرمی آن احساس میشود و متحرک است و هیچگونه دردی ندارد . که اخیرا حس میکنم قسمتی از آن سفت تر از جای دیگر آن شده است . تا به حال سابقه بیماری پوستی نداشته ام . و در سطح برامده موی سرم مشکلی ندارد و دچار ریزش مو نیستم . اگر لیپوم باشد جای نگرانی هست یا اینکه بدون پیگیری برایم مشکلی پیش نمی آید ؟ با تشکر

دکتر کامبیز بهشید :

درود و ادب .به احتمال زیاد لیپوم است و جای نگرانی ندارد ولی بهتر است سونوگرافی انجام دهید و یا به متخصص پوست مراجعه کنید . [1395-05-02]

پاسخ سوال پزشکیپوست ریزش مو

آدرس مطب : اصفهان دروازه شیراز ابتدای چهارباغ بالا نبش کوچه شهید مختاری ساختمان جم طبقه دوم
تلفن : 36630353 - 031

بیرون زدگی دیسک چه علائمی دارد و چگونه تشخیص داده میشود؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

لاغری موضعی با کویتیشن

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

علتهای اختلال بلع

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

بی اختیاری ادرار چیست؟

افتادگی پلک پس از تزریق بوتاکس چه دلایلی دارد؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

سونوگرافی کالرداپلر کلیه به چه دلیل انجام میشود؟

بستن منافذ باز پوست

سونوگرافی مایع آمنیوتیک ( مایع اطراف جنین )