سلام آقای دکتر . ممنون از مطالب مفیدی که در اختیارمون می زارید. من خانم 28 ساله هستم بعد ازدواج از شوهرم تبخال تناسلی گرفتم .و هم اکنون که این مطلب رو مینوسیم هم مبتلا هستم. میخواستم بدونم آیا ویروس روی لباس های زیرم که در تماس با تبخال هستند با شستن از بین میروند.و همچنین امکان اینکه ویروس در ماشین لباسشویی باقی بمونه هست. و اینکه بچه 2ساله دارم که اکثرا بعد غذا خوردن قاشق من و پدرش و میگیره و غذا میخوره ،آیا امکان انتقال به اون نیز وجود داره . واسه جلوگیری از انتقال چه کار کنم. مرسی

دکتر کامبیز بهشید :

درود و ادب . اولا انتقال ویروس از طریق تماس جنسی است و ثانیا شما حتما می بایست تحت کنترل و نظارت دکتر متخصص زنان باشید چرا که ویروس تبخال ژنیتال می تواند اثرات مخرب دیگری داشته باشد . خصوصا در دوران زایمان . [1395-10-28]

پاسخ سوال پزشکیازدواج تناسلی ویروس

آدرس مطب : اصفهان دروازه شیراز ابتدای چهارباغ بالا نبش کوچه شهید مختاری ساختمان جم طبقه دوم
تلفن : 36630353 - 031

چطور یک برنامه کاهش وزن برای خود طراحی کنیم ؟ قسمت اول

درباره بیماری پوستی پسوریازیس چه میدانید؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

اقدامات قبل از سونوگرافی کلیه و مجاری ادراری

راهكارهای راهبردی عادل شدن كدامند ؟

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

تشخیص ریفلاکس ادرار با گرافی رنگی مثانه

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

تنبلی تخمدان در دختران

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

سرکلاژ دهانه رحم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

معرفی جدیدترین روشهای کاشت ابرو در دنیا

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

لیزر co2 فرکشنال چیست؛ بررسی کاربرد

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]