با سلام و خسته نباشید خدمت شما من یک زائده گوشتی دارم پایین کمرم که به ران وصل میشه و خال گگوشتی هست شبیه زیگیل و دست که میزنی داخلش ژله مانندی هست پاین هم عکسشو میزارم خوشحال میشم راهنمایی بکنید

دکتر کامبیز بهشید :

درود و ادب . مشکل خاصی ندارد . فقط جهت در آوردن آن از لحاظ زیبایی به پزشک مراجعه کنید . [1396-02-03]

پاسخ سوال پزشکیخال

آدرس مطب : اصفهان دروازه شیراز ابتدای چهارباغ بالا نبش کوچه شهید مختاری ساختمان جم طبقه دوم
تلفن : 36630353 - 031

اختلالات تمایل جنسی در آقایان

لیفت میانه صورت با تزریق ژل

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

روشهای رفع تیرگی دور چشم

فیلر چیست و چه کاربردهایی دارد

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

چرا مادر در بهترین موقعیت برای کمک به کودک است؟

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

شرایط انتقال جنین

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

روشهای درمان لبخند لثه ای