سلام خسته نباشید بنده 18 سال سن دارم و هم از طرف مادر و هم پدر ریزش موی ارثی گرفتم به طوری که شقیقه هام عقب رفته و موهای جلو سرم به شدت کم پشت شده به متخصص پوست و مو مراجعه کردم ایشون گفتن ماینوکسیدیل 5 درصد شروع کن اما راستش میترسم استفاده کنم و وضعیتم بدتر بشه خواستم بپرسم نظر شما چیه بنظرتون توی این سن استفاده از ماینوکسیدیل مفیده؟

دکتر کامبیز بهشید :

درود و ادب . تنها داروی تایید شده بدون عوارض ماینوکسیدیل است . از نوع مرغوب آن تا آخر عمر بایستی استفاده کنید . [1396-09-26]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان دروازه شیراز ابتدای چهارباغ بالا نبش کوچه شهید مختاری ساختمان جم طبقه دوم
تلفن : 36630353 - 031

تأثیر کمبود ویتامین D بر پوست

روشهای طب فیزیکی برای درمان و توانبخشی مبتلایان به سی پی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

لیزر درمانی مؤثر برای رفع لک های صورت

توانبخشی پوکی استخوان

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

کاربرد تصویربرداری با اشعه ایکس یا رادیوگرافی

رژیم غذایی برای سالمندان

چه روشهایی برای رفع چین و چروک دور چشم وجود دارد؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

علائم و درمان تنیس البو یا آرنج تنیس بازان

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

خواص گردو

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]