باسلام خدمت آقای دکتر عزیز ازشهرستان مزاحم میشم مدتیست درگیری یک بیماری پوستی هستم پس از نمونه برداری از منطقه آسیب دیده گونه جواب نمونه برداری بیماری عفونی روزاسه نشون داده شدپس از ویزیت دکتر تحت درمان داروی پماد میترونیدازول وآنتی بیوتیک داکسی سایکلین رو تجویز نمودندحدود هشت ماه دارم مصرف میکنم ولی متاسفانه هنوز درگیر بیماری هستم وعلائم بهبودی کامل مشاهده نشد.جواب آزمایش هم خدمتتان ارسال میکنم.لطفا راهنمایی بفرمایید

دکتر کامبیز بهشید :

درود و ادب . بیماری روزاسه درمان قطعی ندارد و درمان کنترلی آن نیز مدتی به طول می انجامد . باید همچنان تحت نظر پزشک باشید . [1396-09-25]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان دروازه شیراز ابتدای چهارباغ بالا نبش کوچه شهید مختاری ساختمان جم طبقه دوم
تلفن : 36630353 - 031

درمان لک صورت با روش لیزر درمانی

مهمترین روش های درمان بیماران مبتلا به آرتروز گردن

لیزر جنسیس چیست؟

تاثیر درجه حرارت بر عملکرد مغز و رشد و تکثیر سلولهای مغز قسمت پنجم

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

آیا حشیش بی خطر است ؟

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

ورزشکاران گیاه خوار

لیزر ای پی ال

کلسیفیکاسیون پستان چیست و چگونه درمان می شود ؟

نیاز الکترولیت هادر بدن ورزشکاران