سلام اقاي دکتر چند سالي هست که روناحيه تناسلي دورختنه گاه پا پول ريزو درشت هست جايه دوتا دکتر رفتم گفتن پاپول ملواريده وطبيعي درمان نميخواد ولي خيلي باعث مشکل شده بيستو هفت سالمه جهارده ساله اين مشکلو دارم نميتونم ازدواج کنم لطفا راهنماي کنين اگه پمادي هست معرفي کنين چند روزيه از سرکه سيب استفاده ميکنم يه چند جاي زخمايه ريز ايجاد شدم با سرکه درمان ميشه ؟لطفا اگه جاي تو مشهد يا بجنورد ميشناسين واسه درمان با ليزر لطفا معرفي کنين با تشکر

دکتر کامبیز بهشید :

درود و ادب . بهترین روش خارج کردن پاپول هاست . در مشهد به پزشک پوست مراجعه کنید . [1396-12-06]

پاسخ سوال پزشکیتناسلی درمان ازدواج

آدرس مطب : اصفهان دروازه شیراز ابتدای چهارباغ بالا نبش کوچه شهید مختاری ساختمان جم طبقه دوم
تلفن : 36630353 - 031

ارکیت یا التهاب بیضه چیست؟

چرا برای درمان آکنه داکسی سایکلین تجویز می‏شود؟

خواص اسید سالیسیلیک برای پوست به همراه موارد استفاده

آشنایی با طب فیزیکی و توانبخشی

نقش ویتامین C در ورزشکاران

آیا پیسی درمان دارد؟

تاثیر مواد غذایی گوناگون در مراقبت پوست

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

جوش یا فولیکولیت در ابروها پس از کاشت ابرو

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]