با سلام و خسته نباشید اقای دکتر من دو روز یکبار حمام میروم و مشکلی که هست تعداد زیادی مثلا 30 عددشاخه مو در بدنم میبینم .ایا این مقدار ریزش موی سر برای یک مرد 28 ساله عادی است ؟یا باید به پزشک مراجعه کنم؟ با سپاس

دکتر کامبیز بهشید :

درود و ادب . ریزش مو در 24 ساعت حدود 100 تا 150 عدد طبیعی است . [1396-12-06]

پاسخ سوال پزشکیمو

آدرس مطب : اصفهان دروازه شیراز ابتدای چهارباغ بالا نبش کوچه شهید مختاری ساختمان جم طبقه دوم
تلفن : 36630353 - 031

چرا نباید قبل از 6 ماهگی به شیرخوار غذا داد ؟

راههای مراقبت از پوست خشک چیست؟

آشنایی با شایع ترین بیماری های ناخن و علل آنها

چگونه قد بلند شويم

رفع منافذ باز پوست با لیزر CO2

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

راهنمای ثبت سوالات پزشکی

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

تنگی کانال کمری و درمان با لیزر پلاسما

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

بلفاریت یا التهاب لبه پلک چیست و چگونه درمان میشود؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

کاربرد رادیوگرافی زانو