سلام پسر۴ماههو۱۵روزه دارم در۲ماهگی اگزماگرفت دکتری براش کتوف روزی۱سیسی وپماددست سازواتوپیکس تجویزکردموقتابعداتمام دارهاخوب شداماالان دچارعارضه دیگریست که من نمیدانم کهیراست یااگزمایاحساسیت والرژی پوستی دانه های ریزپوستی میزندمانندعرق جوش دم معقدازبین رفته اماقرمزیش مانده لطفاکمکم کنید هرکس یه چیزی میگویدهیچکس تشخیص قطعی ودرست نمیدهد

دکتر کامبیز بهشید :

درود و ادب . با توجه به آنچه که در گذشته داشته الان هم دچار اگزما شده ولی مشکل آن تفاوت کرده است . حتما به پزشک پوست مراجعه کنید . [1396-12-06]

پاسخ سوال پزشکیپوست

آدرس مطب : اصفهان دروازه شیراز ابتدای چهارباغ بالا نبش کوچه شهید مختاری ساختمان جم طبقه دوم
تلفن : 36630353 - 031

درد دنبالچه چیست و چگونه درمان میشود؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

تغییر جنسیت مرد به زن در بیماران نارضایتی جنسیتی

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

لب هایی صاف و بدون خط با تزریق ژل

پتشی؛ از علل و علائم تا درمان

روشهای متخصصان طب فیزیکی برای درمان روماتیسم ستون فقرات

انواع تومورهای کلیه

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

کنترل و بهبود درد مفاصل با یخ درمانی

برای کات گونه چند سی سی ژل لازم است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

آیا کوچک بودن بیضه باعث ناباروری میشود؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]