سلام وقتتون بخیر ایا درصورتی که ابرو بعلت درماتیت سبوره و شوره دچار کم پشتی شود بعد از درمان شوره امکان رشد مجدد موهای ریخته شده ابرو وجود دارد؟ و اینکه تقریبا چقدر زمان میبرد؟

دکتر کامبیز بهشید :

سلام . اکثر درمان سریع اعاز شود موها قابل برگشت است ولی زمان برگشت ان ۴ تا ۶ ماه طول خواهد کشید [1397-06-18]

پاسخ سوال پزشکیابرو درماتیت شوره

آدرس مطب : اصفهان دروازه شیراز ابتدای چهارباغ بالا نبش کوچه شهید مختاری ساختمان جم طبقه دوم
تلفن : 36630353 - 031

عمل جراحی بیشکتومی چیست؟

اوزون تراپی مو چیست؟

درمان و توانبخشی فلج صورتی

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

بررسی مضرات سونوگرافی های سه بعدی برای جنين

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

لکنت زبان دركودكان

دکتر سید محمدرضا صدرعاملی [ فوق تخصص روانپزشکی اطفال ]

ژل آلیاکسین؛ ژلی منحصر به فرد برای زیر چشم

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

مزایای ترمیا نانو ابلیتیو در لیفت و جوانسازی پوست

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

کاشت ابرو