سلام وقت بخیر من پنج ساله دچار بیماری ناخن انگشت دستم که هنوز هیچ دکتری تشخیص نداده قارچ هست یا نه شدم.تمام آزمایشات مربوطه رو دادم اعم از خون ، هورمون،تیروئید ،قارچ همه اکی بودن و مشکلی از لحاظ سیستم ایمنی نداشتم. گاهی اوقات همراه با درد و ورم هست

دکتر کامبیز بهشید :

سلام. خیر قارچ نیست . صرفا یک نوع بیماری خود ایمنی در رابطه با ناخن است که خیلی دیر و سخت به درمان پاسخ میدهد. حتما بایستی یک متخصص پوست شما را معاینه کند [1398-09-12]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان دروازه شیراز ابتدای چهارباغ بالا نبش کوچه شهید مختاری ساختمان جم طبقه دوم
تلفن : 36630353 - 031

نحوه ی صحیح شستن صورت

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

علائم اسکيزوفرنيا ـ قسمت دوم

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

در مورد بوتاکس بیشتر بدانید

مضرات نور آفتاب برای مو را جدی بگیرید

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

تزریق چربی روشی ماندگار در حوزه زیبایی

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

هیر فیلر بهتر است یا مزوتراپی

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

آفتاب گرفتن

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

همه چیز در مورد تزریق چربی زیر چشم

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

جوانسازی گردن

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]