با سلام وخسته نباشيد من تحت رژيم پسر دار شدن هستم ودو سوال از خدمتتان دارم 1-اگر فوليكول غالب در تخمدان راست20 تا 24 ميليمتر باشد چه مدتي وقت داريم يراي عمليات ... 2- اگرتخمك گذاري(فوليكول غالب )در تخمدان چپ باشد باز براي عمليات بايد به سمت راست بود ياچپ از اينكه براي پاسخ دادن به سوالات ما وقت مي گذاريد با تشكر فراوان

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی حدود 12 ساعت پس از تخمک گذاری شانس بارداری حداکثر است. 2- روش آمیزش ربطی به تخمک گذاری از تخمدان راست و یا چپ ندارد. بلکه آمیزش باید سطحی نباشد. [1401-08-07]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

درمان افتادگی پلک با پلاسماجت بهتر است یا عمل بلفاروپلاستی

نحوه انجام مزوتراپی چگونه است؟

خار پاشنه و درمان بدون جراحی خار پاشنه

مراقبتهای بعد از عمل ماموپلاستی چگونه است؟

لخته خون در ادرار نشانه چیست؟

انتخاب تونر مناسب پوست

ماندگاری تزریق ژل به چه عواملی بستگی دارد؟

نحوه کاشت مو و مراحل رشد مو بعد از کاشت

درمان درد مچ دست با فیزیوتراپی