سلام خسته نباشید.سوالی داشتم من حدود یک سال است هم بخاطر مشکل تخمدان پلی کیستیک وهم برای جلوگیری از بارداری قرص دیان مصرف میکنم اما مشکلی که دارم میل جنسی من کم میشود آیا قرصی هست که بجای دیان مصرف کنم که هم برای بیماریم خوب باشد وهم میل جنسی من کم نشود ؟؟جون واژنم دار کم آبی میشود و رابطه ام دردناک میشود.یک بار به پزشک مراجعه کردم بجای دیان یاسمین تجویز کرد وقرص ویتامین ای اما خوب نبود.

دکتر منصوره پژمان منش :

با سلام. میتوانید از انواع دیگر قرصها بجز دیان استفاده کنید. کاهش میل جنسی علل دیگری هم دارد که نیاز به بررسی و مشاوره دارد.فعلا تا جایگزینی دارو از لوبریکانتها استفاده کنید. [1395-03-04]

پاسخ سوال پزشکیتخمدان بارداری جنسی

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

جنسیت نوزاد خود را قبل از بارداری حدس بزنید

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

حشیش چیست ؟

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

مشکلات پوست در بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

لنزهای تماسی ـ بخش سوم

دکتر حیدر سیاتیری [ فلو شيپ تخصصي قرنيه سگمان قدامي ]

سفید شدن موها

پیچ خوردگی زانو چیست و چه علائمی دارد؟

قارچ پوستی چه تفاوتی با بیماری پیسی دارد؟

تأثیر اوزون تراپی در مبتلایان به درد زانو

دلایل سفید شدن موها در جوانی چیست ؟

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]