سلام خانم دکتر . خدا قوت ، من پسری 28 ساله هستم که میخواهم با دختری 26 سال ازدواج کنم . میخواستم ببینم من با ایشون ازدواج کنم والان ایشون 26 سالشونه تا چه سنی ایشون فرصت بارداری دارند و تا چه سنی بارداری بی خطر و جنین سلامت است . آیا مثلا یک مادر 20 ساله و یک مادر 27 ساله ، جدای از عوامل ژنتیک . سنشون تاثیری در هوش و سلامت فرزند دارد؟؟ یه مادر 20 ساله بارداری بهتری دارد یا یه مادر مثلا 26 ساله ، ممنون . فقط تنها مساله ام بارداری و باروری سالم است .

دکتر منصوره پژمان منش :

با سلام . از نظر سن ایشان بهترین سن باروری را دارند . هوش و .... ارتباطی به سن ندارد.در صورتی که هیچ مشکل خاصی نداشته باشند تا سن 32-35 میتوان باردار شد. توصیه میکنم در صورت داشتن شرایط در اسرع وقت اقدام به بارداری فرمایید. [1395-07-04]

پاسخ سوال پزشکیازدواج بارداری جنین

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

ایزوترتینویین، آکوتان یا راکوتان

ناباروری آقایان و علل آن

حذف موهای زائد با لیزر الکساندرایت

تاثیر تزریق فیلر ژوویدرم در لیفت و جوانسازی صورت

خطرات ورزش در سالمندان

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

همه چیز در مورد تزریق ژل لب

روشهای درمانی بدون جراحی دیسکوپاتی گردن

فولیکولیت چیست؟

ورم حاد معده چیست؟