با سلام خانمی 56 ساله هستم .چند سال است که یائسه شده ام .ولی جدیدا دچار لکه بینی شده ام .به پزشک مراجعه کردم .که بعد از سونوگرافی از رحم متوجه شد که لایه های آندومتر 8 میلی متر است و دچار پولیپ رحم هستم. سوال من از اینه که برای درمان چیکار باید کرد ؟ آیا با دارو رفع میشه ؟ یا حتما باید کورتاژ کرد؟ و اینکه عمل برای کورتاژ به صورت سرپایی هست و یا بیهوشی کامل؟ با کورتاژ کامل مشکلم حل میشه؟ اگه کورتاژ نکنم چی میشه؟

دکتر منصوره پژمان منش :

با سلام. این ضخامت برای خانم یائسه غیر طبیعی است و حتما باید کورتاژ تشخیصی انجام شود. که یک جراحی کوچک با داروهای خواب اور هست. اگر کورتاژ نشود بدخیمی تشخیص داده نمیشود. [1396-03-29]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

علت تغییر رنگ مو و ریش چیست؟

پروتز سینه، تناسب اندام و سرشانه ها

پیوند مو طبیعی به چه مراقبتهایی نیاز دارد؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

کبد چرب چگونه تشخیص داده می شود

بیماری های حدقه چشم

دکتر حیدر سیاتیری [ فلو شيپ تخصصي قرنيه سگمان قدامي ]

التهاب لوزالمعده یا پانکرآتیت و توجهات تغذیه ای

زنان کی باید سونوگرافی کنند ؟

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

خستگی در ورزش

روشهای متخصصان طب فیزیکی برای درمان درد مهره های پشتی