باسلام من سی ویک سال دارم وپنج سال ناباروری دارم پریودهام معمولا سی وپنج روزاست ولی ماه قبل بین دو پریودم پنجاه روز فاصله شد ولی تست بی بی چکم منفی بود واین دوره بیست وشش روز رفت وسه روز لکه بینی دارم لطفا من را راهنمایی کنید ایا در دارلشفا سنو گرافی داخلی انجام می دهید ممنون

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام دوست عزیز.با توجه به شرح حال احتمال تنبلی تخمدان وجوددارد.پس از انجام سونوگرافی و تایید تشخیص ، در صورتی که سایر اقدامات تشخیصی را انجام داده باشید دارو درمانی و ... جهت بارداری تجویز خواهد شد.جهت کاهش وزن نیز اقدام فرمایید. [1396-03-29]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

آیا کمبود آهن در بدن باعث ریزش مو میشود؟

تنظیم وزن برای مسابقات ورزشی ( قسمت دوم )

رولر- وکیوم، اندرمولوژی، وکیوم درمانی برای درمان چاقی و سلولیت

برای حجم دهی و زیبا سازی لبها به چه مقدار ژل نیاز است؟

آیا هایفوی صورت واقعا تاثیر دارد؟

چه نکاتي را رعايت کنيم تا راحت تر به خواب رويم:

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

روش های پزشکی آبرسانی پوست

راه های مراقبت از پوست

چیت میل چیست؟