با سلام و خسته نباشيد من دختري بيست ساله هستم كه به تخمدان پلي كيستيك مبتلا هستم و البته قبلا حدود ٥سال به صورت نامنظم قرص سيپروترون مصرف كردم هم اكنون در پهلوي راستم دردي احساس ميكنم البته من يك سنگ كليه كوچك به اندازه سه ميلي در كليه راستم داشتم آيا اين ها به هم ربط دارند ؟همچنين توصيه شما براي درمان تخمدان پلي كيستيك چيست من حدود شش ماه است كه پريود نشده ام خيلي نگرانم وفعلا فقط متفورمين مصرف ميكنم با تشكر از شما

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام دوست عزیز. برای تنظیم سیکل پریود باید از دارو استفاده کرد. پریود نشدن به مدت شش ماه ممکن است باعث ضخامت رحم و عوارض بعدی شود. حتما به پزشک متخصص زنان مراجعه فرمایید.مصرف مت فورمین را ادامه دهید. [1396-03-29]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

آیا باز گرداندن وازکتومی ممکن است؟

بزرگ کردن آلت تناسلی

عاداتی که موجب چروک دور چشم میشود

درمان زخم های حاد و مزمن با شاک ویو تراپی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

ترویلیسم یا نفر سوم یک رابطه جنسی بودن

دانستنی های پوست چرب

تنبلی تخمدان در دختران

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

فیلر مو چیست و فیلر موی سر چه کاربردی دارد؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]