با سلام و خسته نباشید .سوال من در مورد قرص ویزان برای درمان آندومتریوز هست . من ۶ ماه باید بخورم ایا با خوردن این قرص پریود میشم یانه . یه راهنمایی کامل در مورد این قرص میخوام نگرانم ممنونم خانم دکتر مهربان

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام دوست عزیز. قرص ویزان یک داروی هورمونی از نوع پروژسترون هست برای درمان اندومتریوز. البته نه درمان قطعی بلکه علامتی.بعد از قطع هر داروی هورمونی طبیعتا پریود خواهید شد.درمان بستگی به شدت و درجه بیماری دارد.اما داروی خوبی برای بیماری خفیف می باشد.موفق باشید. [1396-12-04]

پاسخ سوال پزشکیدرمان آندومتریوز قاعدگی

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

آیا نکروز چربی ابتلا به سرطان پستان را افزایش می دهد؟

دلیل گزگز و بی حسی دست و پا چیست؟

درمان فرو رفتگی گیجگاه با تزریق فیلر شقیقه

اگر فاصله بین جلسات لیزر زیاد شود چه میشود؟

بوتاکس ابرو چیست و چه کاربردی دارد؟

تزریق ژل بینی یا رینوپلاستی غیر جراحی

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

انواع دستگاهاای کرایولیپولیز و کول اسکالپتینگ

مقایسه جراحی لیفت شقیقه و لیفت آندوسکوپی پیشانی

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

گرفتگی عضلات پا در زمان حاملگی

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]