سلام. خانمی 28ساله هستم و همسرم 35 ساله. پریودی منظم دارم ولی 7 ماه است که اقدام کردیم وباردارنشدم.سونو دادم و یک کیست 39میلی در تخمدان چپ داشتم.یک ونیم ماه بعد سونو مجدد دادم وکیست 42 میل شده بود و علاوه براون یه کیست 28 میلی در تخمدان راست ایجادشده. آزمایش انجام دادم و آنتی مولریان هورمون 1.7 بودکه باروری پایین رو نشون میداد. دکتر گفتن باید برم مرکز ناباروری. لطفا راهنمایی کنید چه کار کنم؟میتونم یه دوره کلومیفن مصرف کنم و اگه جواب نداد به مرکزناباروری برم؟خیلی نگرانم.

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام دوست عزیز. با توجه به کیستهایی که دارید فعلا نمیتوانید از کلومیفن استفاده کنید. سونو را مجدد در اوایل سیکل تکرار کنید. سپس با توجه به پارامترهای دیگر جهت باروری شما اقدام خواهم کرد. [1396-12-04]

پاسخ سوال پزشکیکیست تخمدان آزمایش

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

برداشتن خال و آنچه باید قبل از آن بدانید

تأثیر تزریق فیلر در لیفت ابرو

تشخیص اختلالات جنینی با تست آمینوسنتز بارداری

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

شخصیت وسواسی جبری

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

هایفوتراپی

دکتر شهریار پیرانی [ پوست و مو ]

ریزش مو در زنان بالای 40 سال

علت ریزش مو و طاسی در زنان چیست؟

عمل افتادگی پلک یا بلفاروپلاستی

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

سیستوسل چیست و چه علائمی دارد؟