با سلام، خانم 35 ساله مجرد هستم که جدیدا متوجه کیست هموراژیک 5 سانتی تخمدان شده ام ، پریودهام منظم بوده و دردو خونریزی زیادی نداشتم، آزمایشاتم آیا نشان دهنده سرطان میباشد؟ باید چکار کنم

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام دوست عزیز.کیست همراژیک یک کیست ساده است که دچار خونریزی شده و به هیچ عنوان بدخیم نیست. ازمایش شما مشکوک هست.با توجه به نوع کیست ، علت انجام ازمایش برای اینجانب مشخص نیست. لازم است سونوگرافی و در صورت لزوم آزمایش تکرار شوند. [1396-12-04]

پاسخ سوال پزشکیکیست تخمدان خونریزی

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

دلیل بالارفتن فشار چشم چیست؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

وزن مطلوب در ورزشکاران

عدم تقارن صورت و درمان با تزریق ژل

سونوگرافی آنومالی اسکن چیست و چه کاربردی دارد؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

نقش ویتامین C در ورزشکاران

متخصص گوش و حلق و بینی چه بیماری هایی را درمان می کند؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

زخم های حفره دهان و اهمیت آنها

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

مرگ تدریجی با مصرف شكر

دکتر سیامک ترابی نژاد [ طب سوزنی ]