باسلام و خسته نباشی بنده قرار است با دختری 20 ساله ازدواج کنم که به گفته ایشان به دلیل اختلالات هورمونی تا سن 18 سالگی اصلا عادت ماهیانه نشده و الان یکسالی هست که به دکتر مراجعه کرده و با مصرف دارو عادت شده است سوال بنده این است مشکل ایشان چه بوده و آیا در آینده ایشان باردار میشوند یا خیر ، با تشکر

دکتر منصوره پژمان منش :

با سلام. در رابطه با پریود نشدن علل متفاوت هست.ممکن است علت آن ناشی از هورمونهای مغزی و یا مشکلات تخمدان باشدو بارداری در اینده بستگی به علت دارد. در هر صورت جهت اظهار نظر قطعی بایستی با تمام مدارک به پزشک زنان مراجعه فرمایند. [1396-12-04]

پاسخ سوال پزشکیازدواج قاعدگی دارو

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

تخلیه پستان در افراد ترنس چگونه انجام می شود؟

شروع و میزان فعالیت های ورزشی بعد از جراحی سینه

دلیل نازک شدن موها و روش های درمان نازکی مو

سوالات میکرونیدلینگ

نحوه تزریق پلاسمای غنی از پلاکت یا پی آر پی

درمان دیسک گردن با کایروپراکتیک

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

جوانسازی با لیفت گونه و صورت چگونه است؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

علت ابتلا و علائم پسوریازیس

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

تیرویید چشمی چیست و چگونه درمان میشود؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]