سلام خانم دکتر من الان روز ۱۴ بعد از پریودم هستم و میخوام ال دی شروع کنم. بعد از چند روز میتونم رابطه کامل داشته باشم ؟ و اینکه ایا اینکه از روز ۱۵ شروع کردم باعث بی اثر بودنش میشه ؟

دکتر منصوره پژمان منش :

با سلام. مصرف ال دی جهت پیشگیری از روز 2-3 پریود هست البته با استفاده از یک روش دیگر در ماه اول جهت اطمینان بیشتر. موفق باشید. [1397-02-30]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

ایمپلنت آلت تناسلی برای چه کسانی مناسب است؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

نقش بتائین در ورزشکاران

راه های درمان لک بارداری

میکرودرم ابریژن برای چه مشکلات پوستی مفید است؟

درمان صافی کف پا در کودکان و بزرگسالان با طب فیزیکی و توانبخشی

آشنایی با چند دمنوش گیاهی پر خاصیت

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

وظایف خانواده در پیشگیری از رفتارهای پر خطر فرزندان

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

درمان های دستی

نقش مکمل کافئین در ورزشکاران حرفه ای