با سلام، خانم دکتر من یک کیست 7 سانتی شکلاتی داشتم، توی ام آر آی نوشته بود کیست آندومتریوما ، سه ماه قرص ویزان خوردم و پریود نشدم الان 5 سانت شده ، اما این دارو گران هست ، میخواستم ببینم تا کی باید ادامه بدم جایگزین ارزانتری نداره قرص یاسمین هم نتونستم بخورم به شدت حالم بد میشد ، لطفاً راهنمایی کنید ممنون

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام دوست عزیز. این دارو جایگزین ارزانتری هم دارد. میتوانید از قرص مدروکسی پروژسترون استفاده کنید.میتوانید مداوم یا متناوب مصرف کنید. [1397-07-25]

پاسخ سوال پزشکیکیست قاعدگی دارو

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

مراقبت از پوست خشک

آناتومی استخوان ترقوه (کلاویکل)

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

کاهش التهاب عضلانی با مغناطیس درمانی

اثرات ورزش برای بیماران مبتلا به دیابت نوع دوم

نشانه های بدخیمی و روشهای تشخیصی در پستان

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

باورهای غلط و عامیانه در سکس

علائم و علت در رفتگی کتف و شانه چیست؟

چی باعث میشه جوش ایجاد یا تشدید بشه؟

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

کاربرد رادیوگرافی دستگاه گوارش فوقانی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]