سلام وقت بخير ببخشيد من ماه قبل بخاطر جوشاي صورتم به دكتر مراجعه كردم و برام ال دي تجويز كردن چون تو سونو گفتن كيست ريز زياد داري و موهاي زائدمم زياد شده ولي من به پيشنهاد دكتر داروخانه كه دوستم بودن ياسمين گرفتم گفتن اين خيلي بهتره از روز دوم پريودم ياسمين ميخورم يني الان ٤ روزه ولي پوستم بدتر شده جوشاي قرمز زيادي درومده رو صورتم ازمايش هورموني هم رفتم جوابش خوبه نرماله .به نظرتون قرصو بايد عوض كنم؟قرص نميسازه بهم يا طبيعيه؟جواب ميده اين قرص يا بايد عوضش كنم؟ممنون ميشم راهنماييم كنيد

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام دوست عزیز. جوش صورت و پوست چرب از علایم و عوارض تخمدان پلی سیستیک هست . قرصهای هورمونی بطور کلی تقریبا اثرات مشابه دارند. تحرک و رژیم کم پرب و کم کربو هیدرات را مد نظر قرار دهید. [1398-03-30]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

علائم عفونت کلیه در زنان و مردان چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

بیماری های انسدادی مزمن ریوی و عملکرد جنسی

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

مراحل تزریق چربی به باسن

روشهای رایج و مؤثر ترمیم مو کدامند؟

هیالورونیک اسید چیست و چه مزایایی برای پوست دارد؟

سیستوسل چیست و چه علائمی دارد؟

درمان و بازتوانی عضلات با مکانو تراپی

ابروانی زیبا و خوش فرم حق شماست