سلام من مجرد و ۲۹ ساله هستم آزمایش استروژن دادم میخاستم ببینم کم یا زیاد هست در بدنم،میشه آزماییشو برام تفسیر کنید واینکه مگه برای آزمایش استروژن باید دز مان پریود اقدام کرد چون من نمیدونستم شاید اشتباه کنم ممکنه دو هفته بعد پریودی بود که آزمایش دادم ینی آزمایشم اشتباه شد؟پنجاه و نیم شد جوابش

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام دوست عزیز. ازمایش هورمونی و ازجمله استروژن را در روزهای دوم تا چهارم پریود انجام دهید و گرنه تفسیرش صحیح نیست.موفق باشید. [1398-03-30]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

چالش سی روز دیسیپلین برای کاهش وزن در رستورانها (8)

کمردرد و رابطه زناشویی

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

اختلالات دو قطبی - قسمت دوم

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

بهبود عملکرد جنسی با کاهش علائم افسردگی

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

مکمل های مورد نیاز در زنان باردار

درمان افتادگی رحم با جراحی کولپورافی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

تشخیص شکستگی یا دررفتگی استخوان شانه با رادیوگرافی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

نکات مهم در استفاده از ضدآفتاب ها

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

نوار عصب عضله چیست و چگونه انجام میشود؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]