با سلام من پریود ده روزه دارم و روز دهم پاک میشوم اما از روز دهم تا سه چهار روز بعد از آن اگر بهم فشار بیاد مثلا بار نسبتا سنگینی بلند کنم ؛ دوباره لکه بینی یا کمی خونریزی پیدا می کنم. اما بعد از این چند روز دیگر مشکلی ندارم. ممنون میشوم راهنماییم بفرمایید.

دکتر منصوره پژمان منش :

با سلام. علت لکه بینی باید مشخص بشه. گاهی لکه بینی به علت تخمک گذاری هست که نشانه خوبیه. اما در موارد دیگر نیاز به بررسی و درمان دارد. [1398-03-30]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

جراحی خال با برداشتن یا تراشیدن چگونه انجام میشود؟

ژنیکوماستی با چه روشهایی درمان میشود؟

جوانسازی پوست با لیزر

یائسگی چیست ؟

دکتر سمیرامیس هوشیار [ متخصص زنان و زایمان ]

هولتر قلب چگونه عمل میکند؟

دکتر امید هاشمی فرد [ متخصص قلب و عروق ]

تزریق کورتون (استروئید) در مفصل زانو برای کاهش درد و التهاب

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

علل دردهاي مزمن اندام فوقاني

نکات بهداشت جنسی مردان

۷ قدم کنترل آرتروز مفاصل میان مهره ای