سلام بعد از سکس و ریختن اتفاقی منی به داخل بهترین گزینه وقطعی برای کنسل کردن بارداری؟

دکتر منصوره پژمان منش :

با سلام. هیچ گزینه قطعی جهت کنسل کردن بارداری وجود ندارد. حتی قرصهای اورژانسی هم صد در صد پیشگیری ندارند و بعنوان تنها روش شکست بالایی دارند. شخصا موارد بسیار زیادی از وقوع بارداری با وجود مصرف این قرصها در مراجعینم داشته ام. البته در موارد ناچاری بهترین گزینه همان قرصهای اورژانسی هستند ولی قطعی نیست.بنابراین بهتر استعلاج واقعه قبل از وقوع کنید. [1398-04-07]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

آیا خالکوبی یا تاتو به طور کامل پاک میشود؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

اقدامات درمانی سوء تغذیه

دکتر فریدون آشنایی [ فوق تخصص بيماريهای قلب اطفال ]

نمونه برداری از پستان با سوزن ضخیم چه مزایای دارد؟

کلاژن چیست ؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

چه جوشهایی را اصلاً نباید دستکاری کرد؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

اهمیت مراقبت از پوست دور چشم در برابر نور آفتاب

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

کاشت ناخن مصنوعی

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

تولید چیست ؟

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

نحوه انجام رادیوگرافی شکستگی استخوان کشکک