بسمه تعالی خانم دکتر با سلام و عرض ادب جواب آزمایش کاریوتایپ خانم بنده به پیوست میباشند دارای سابقه سقط مکرر به تعداد چهار دفعه در دو ماهگی و کمتر از یک ماهگی لطفا راهنمایی فرمایید البته در طول بارداری هپارین و اسید فولیک و پروژسترون تزریقی انجام میشد که بی نتیجه گردید با تشکر

دکتر منصوره پژمان منش :

با سلام. نتیجه برزسی کروموزومی در شما و همسرتان نرمال است. اما از نظر یکی از ژنها مربوط به انعقاد خون همسرتان حامل ژن اختلال فاکتور انعقادی هستند که با مصرف دارو قابل جبران است. با نتیجه ازمایشات به پزشک متخصص زنان و ایمنولوژیست مراجعه فرمایید. [1398-04-20]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

رادیوگرافی تک دندان یا پری اپیکال

فیزیوتراپی ریه در منزل به چه دلیل انجام میشود؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

انواع بیماریهای ویروسی پوست

چه ورزشهایی برای لاغری مفیدتر است ؟

درمان لک صورت با مزوتراپی

چطور بفهمم او معتاداست يا نه؟ - قسمت اول

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

نحوه انجام MRI لومبوساکرال چگونه است؟

آشنایی کامل با عوارض احتمالی تزریق ژل

هایفو بهترین روش درمانی افتادگی صورت