سلام و عرض ادب .خانم دکتر عزیز من ۲۶ سال دارم. یک سال و پنج ماه هست که دخترم رو از شیر گرفتم. یکی دوماه هست که از سینه راستم ترشح نسبتا زرد رنگی مثل شیر خارج میشه. فکر میکنم این اتفاق بعد از اینکه دخترم اصرار کرد مثل بچگی شیر بخوره افتاد و همون موقع شیر اومد در حد چند قطره.ضمن اینگه یکی دوبار درخواب سوزش و لرزش مثل فنر هم داشتم.آیل مشکلی هست؟

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام دوست عزیز.ترشح از سینه در صورتی که بطور خودبخود رخ دهد باید بررسی شود ولی اگر بعد از تحریک باشد مشکلی نیست. البته بهتر است جهت اطمینان خاطر معاینه سینه توسط پزشک برای شما انجام شود.مؤید باشید. [1398-05-11]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

عوامل ایجاد جوش های جوانی یا آکنه

آناتومی دنبالچه ، علت و درمان درد دنبالچه

خون مردگی یا اکیموز چگونه درمان میشود؟

هالوکس والگوس یا انحراف در انگشت شست پا

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

حل اختلاف با نوجوان

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

در مورد ریزش سکه ای مو چه می دانید؟

علل بروز سلولیت در زنان و مردان

انواع کاربردهای لیزر کیوسوئیچ

از درماپن بیشتر بدانید

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]