سلام وقت بخیر من ۶۸ سالمه در ۳۵ سالگی جراحی کردم برای خارج کردن رحمم بعلت داشتن فیبرون البته خوشخیم بود. حالا میخوام بدونم آیا بعد از یائسگی امکان وجود کیست یا سرطان تخمدان وجود دارد؟ من تقریبا ۳۰ سال میشود که به دکتر زنان مراجعه نکردم.با تشکر فراوان.

دکتر منصوره پژمان منش :

با سلام.بله درصورتی که تخمدانها خارج نشده باشنددر سنین یائسگی هم امکان کیست و سرطان تخمدان وجود دارد.میتوانید جهت اطمینان سونوگرافی انجام دهید. همچنین توصیه میکنم جهت چک اپ های زنان حتما به متخصص زنان مراجعه فرمایید. [1398-05-18]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

پوست خود را بهتر بشناسیم

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

ده نکته ضروری در لیزر موهای زائد

اندازه گیری نیاز های پروتئینی

مزونیدلینگ چیست و چه مزایایی برای پوست دارد؟

درصد موفقیت کاشت مو چقدر است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

چاقی چیست؟

معرفی بهترین مزوژل های جوانساز پوست

جوانسازی پیشانی با تزریق ژل الانسه

کاشت ابرو

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]