facebook instagram telegram www.pezeshkonline.ir




سوال پزشکی کاربر

سوال :

سلام وقت بخیر من ۶۸ سالمه در ۳۵ سالگی جراحی کردم برای خارج کردن رحمم بعلت داشتن فیبرون البته خوشخیم بود. حالا میخوام بدونم آیا بعد از یائسگی امکان وجود کیست یا سرطان تخمدان وجود دارد؟ من تقریبا ۳۰ سال میشود که به دکتر زنان مراجعه نکردم.با تشکر فراوان.


دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ] :

با سلام.بله درصورتی که تخمدانها خارج نشده باشنددر سنین یائسگی هم امکان کیست و سرطان تخمدان وجود دارد.میتوانید جهت اطمینان سونوگرافی انجام دهید. همچنین توصیه میکنم جهت چک اپ های زنان حتما به متخصص زنان مراجعه فرمایید. [ 1398-05-18 ]




آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031
پیامهای بهداشتی
تغذيه با شير مادر استحكام پيوند عاطفي ميان مادر و كودك است .


مطالب پزشکی پر بازدید
وب سایت های پر بازدید پزشکان