با سلام. من هفت ماهه زایمان کردم دو ماه پریود شدم ولی پنج ماهه پریود نشدم. الان دکتر گفته میتونم برای جلوگیری قرص ال دی مصرف کنم ولی قرصارو باید از روز پنجم پریودی خورد منکه پریود نمیشم از چه روزی باید شروع کنم. با تشکر.

دکتر منصوره پژمان منش :

با سلام. ابتدا ازمایش حاملگی چک کنید . اگر منفی بود طبق نظر پزشک با مصرف دارو و قطع ان خونریزی پریود شروع میشود و میتوانید قرصها را شروع کنید. [1398-07-02]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

پیوند موی طبیعی

لیزر کیوسوییچ

رژیم غذایی در دوران کودکی و نوجوانی

زمين خوردن در افراد مسن

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

آیا راهی برای ضخیم شدن مو وجود دارد؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

آرتروز زانو چیست و چه علائمی دارد؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

التهاب لوزالمعده یا پانکرآتیت و توجهات تغذیه ای

خدماتی که در مطب دکتر پونه دورودی ارائه می گردد

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

دلایل درد لگنی