سلام من ۳۲ سال دارم و خانومم ۲۷ سال برای فرزند اول مشکلی نداشتیم و خانومم طبیعی باردار شد الان حدود دوساله خانومم برای نازایی تحت درمانند و سه بار هم آی یو آی شد و نتیجه نداد این ماه در مرکز ناباروری اقدام به پی جی دی کردیم و دوتا جنین تشکیل شد که یکی انتقال داده شد و اون یکی جنین گفت باید با تعهد خودتان انتقال داده بشه ،و فعلا فریز شده . چون یک گذارش با کرومزوم های وای ، او و یکی دیگه با کرومزوم پسر ایکس ، وای داره . اگر این جنین انتقال داده بشه مشکلی پیش میاد ؟

دکتر منصوره پژمان منش :

با سلام. جنین yoکه قطعا مشکل داره و ارزش فریز کردن هم نداره. همون جنین xyمنقل بشه. [1398-08-05]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

پروتز زیبایی چیست؟

روابط جنسی در دوران ویروس کرونا

علت درد سمت خارجی زانو

روشهای نمونه برداری از پروستات کدامند؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

تنبلی تخمدان چیست و چگونه درمان میشود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

لیفت صورت با نخ

جراحی های زیبایی پستان شامل چه مواردی می شود؟

اختلالات کیفی امواج مغزی کودکان کم توجه وبیش فعال

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]