سلام من دختر مجردی هستم که چند روزه دچاره خارش شدیذ شدم داخل واژنم را که در ایینه دیدم چیزهای سفیذ رنگی دیدم خارش من در حدی است که نمیتوانم بخاطر خارش بخوابم و اذیتم مبکنه چه راه حلی دارید ممنون میشم

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام عزیزم.ترشحات سفید لزوما نشانه عفونت نیستند. چنانچه خارش موضعی و یا واژن دارید حتما جهت تشخیص علت و درمان مراجعه فرمایید.موفق باشید. [1398-08-12]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

سوالات رایج در مورد ایمپلنت - قسمت دوم

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

روش های جوانسازی و جوان شدن بخش اول

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

تاثیر استرس بر ضعف سیستم ایمنی بدن

عکس دندان ، عصای دست دندانپزشک

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

توصیه هایی جهت کاهش عوارض رنگ مو

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

بزرگ شدن طحال یا اسپلنومگالی چه علائمی دارد و چگونه تشخیص داده میشود؟

انواع ريزش مو در زنان

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

اختلال وسواس فکری

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

مشاوره رایگان آنلاین برای جراحی های زیبایی صورت

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]