سلام خانم دکتر خسته نباشید یک دختر 21 ساله هستم مدت 2 ماه است که من هر 2 هفته 1بار پریود میشم حتی پیش متخصص هم رفتم و برام سونوگرافی و آزمایش داد وقتی جواب آزمایش ها و سونوگرافی رو دید گفت که جوابشون هیچ مشکلی نشون نمیده و مشکلی نداری من 2 ماه قبل از اینکه اینطوری بشم داروهای سیپروترون کامپاند و لکل ترنسید رو مصرف میکردم به نظرتون باید چیکار کنم ؟

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام عزیزم.اگرسونو و آزمایش نرمال بوده احتمال زیاد اختلال هورمونی مطرح هست و با مصرف چند دوره قرص سیپرو ترون کامپاند مشکل برطرف خواهد شد. [1398-10-14]

پاسخ سوال پزشکیقاعدگی سونوگرافی آزمایش

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

لیفت پوست با نخ برای چه کسانی مناسب است؟

تشخیص ریفلاکس ادرار با گرافی رنگی مثانه

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

روشهای انجام جراحی پستان در مبتلایان به سرطان

تزریق بوتاکس های مجاز در کلینیک دکتر حسن زاده

راهنمای مراقبت های تغذیه ای برای کاهش رفلاکس معده

هر آنچه که در مورد اچ پیلوری نمیدانید

آیا زنان هم انزال را تجربه می کنند؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

جدیدترین روش های جوانسازی پوست

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]