با سلام دختری 23 ساله هستم که 24 آذر ماه پریود شدم سیکلم 28 روزه و مدت قاعدگی 6 روزه هست روز 8 دی ماه اقدام داشتم بابت لکه بینی که داشتم به پزشک زنان مراجعه و برام آزمایش بتا نوشتند که مقدار بتا من 936 بود و ایشان مجدد دستور تکرار دادن بعد 72 ساعت 1150 بود و ایشان احتمال خارج رحمی دادن سونو دادم چیزی نه در خارج و نه در داخل رحم مشاهده نشد حال سوال من اینه که ایا این عدد در اوایل حاملگی طبیعی هست ؟ چرا دو برابر نشده عدد بتا ؟ راه حل شما چی هست ؟ ممنون از وقتی که گذاشتید

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام دوست عزیز. با توجه به تاریخ اخرین پریود سن حاملگی پایین هست..مجدد تیتراژ بتا را تکرار کنید. [1398-10-20]

پاسخ سوال پزشکیقاعدگی بینی زنان

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

مهمترین مراقبتهای بعد از جراحی زیبایی پلک

ریفلاکس ادراری یا برگشت ادرار چیست چه علائمی دارد و چگونه درمان میشود؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

بایدها و نبایدهای پس از جراحی پیوند مو

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

بهترین روشهای جوانسازی دست ها کدام اند ؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

حقایقی در مورد ریزش سکه ای مو

آسیب طناب نخاعی چه علائمی دارد؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

علل به وجود آمدن ضایعات پوستی

آدنوزیس پستان چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

درمان و رفع لاغری صورت و گونه ها

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]