سلام وقت بخیر.میخواستم در مورد روش موضعی جدید درمان كك‌ومك توسط لیزر Laser Freckle Removal بدونم . آقای دکتر کک ومک های من ارثی هستن و پوستم هم اروپائیه.آیا این روش میتونه پوست من رو به صورت قطعی و بدون برگشت درمان کنه؟واینکه هزینه درمانش چقدره (مقدارکک ومک هام در حد متوسطه)؟گفته بودین درمان قطعی در یک جلسه ،واسه همین برام سوال شد چون من به هر متخصصی مراجعه کردم گفتن درمان قطعی وجود نداره .لطفا راهنمایی بفرمایید .ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

من نگفته ام درمان قطعی. فقط گفته ام دریک جلسه. به این معنی که طی یک جلسه کک مک ها درمان میشود ولی برگشت نکردن آن معمولا به نگهداری شما بستگی دارد. اگر استفاده از ضد آفتاب شما منظم باشد معمولا ۷-۵ سال بدون کک مک باقی خواهید ماند ولی اگر مرتب ضد آفتاب نزنید طی ۶ ماه تا یکسال برگشت میکند. من هم معتقدم که درمان قطعی وجود ندارد. [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیکک مک درمان لک

تلفن : 91620100 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

هیالورونیک اسید چیست؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

مراحل کاشت مو به روش DHI

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

ارتباط کرونا ویروس با ریزش مو و آلوپسی

علت زود جذب شدن ژل لب چیست؟

لابیاپلاستی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

تاثیر پروفایلو روی صورت

درمان کشیدگی و پارگی رباط صلیبی زانو جلویی و خلفی (ACL,PCL)

تأثیر مزوتراپی بر لاغری

درد بعد از جراحی باز کمر