سلام خانم دکتر عزیز ومهربان من دختری 22ساله هستم که کم کاری تیروئید دارم و قرص لوکسین مصرف میکنم،ومشکل اختلال قاعدگی دارم،لاغر هستم و موی زائد هم ندارم ولی صورتم جوش میزنه،دکتر غدد که رفتم گفتند که فعلا نمیخواد سونو بری،بزار یه ماه بعد اگه پریو نشدی اون موقع برات یه سری آزمایشات مینویسم.من هم طبق فرمایش ایشون عمل کردم و الان37 روزه که من پریود نشدم و صورتم هی جوش میزنه و این خیلی عذابم میده(پرولاکتینم هم لب مرز بود)به نظر شما من تخمدان پلی کیستیک دارم و یا از همون کم کاری تیروئیدم ناشی میشه؟و اینکه آیا من قرص سیپترون کامپاند رو خودم از امشب مصرف کنم مشکلی نیست؟بسیار سپاسگذارم از لطف شما

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی، نمیتوان در مورد میزان پرولاکتینتان اظهار نظر کرد بهترین کار مراجعه برای انجام آزمایشهای هورمونی است. از مصرف خودسرانه دارو خودداری کنید. [1401-08-03]

پاسخ سوال پزشکیآزمایش

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

رآکوتان چیست و چه عوارضی دارد؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

عوارض سزارین

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

چه عواملی می توانند خطر ابتلا به سنگ کلیه را افزایش دهند؟

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

بوتاکس و کارایی آن جهت درمان تعریق بدن

جامع ترین اطلاعات درباره تزریق ژل لب

دکتر راضیه ایرجی [ متخصص پوست و مو ]

آیا لیفت شقیقه عوارض دارد؟

گوشت اضافه بعد از عمل زیبایی پلک

باورهای نادرست در مورد تغذیه با شیر مادر

چه کسانی بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان پستان هستند؟