سلام و عرض خسته نباشد ، خانوم دکتر تقریبا مدت یک سال برای جلوگیری از بارداری قرص سیپروترون کامپاند مصرف کردم ، مدت 20 روز است که قطع کردم ، در چند روز اخیر ترشحات ژله ای قهوه ای رنگ با بوی کمی ترش دارم ، همچنین زیر شکمم درد میگیرد ، لازم به ذکر است در این مدت رابطه ای نداشتم ، دلیل چه میتواند باشد ؟ لطفا راهنمایی کنید

دکتر سمیرامیس هوشیار :

سلام عزيزم احتمالا دچار عفونت لگني شده أيد بايد معاينه شويد [1395-04-02]

پاسخ سوال پزشکیبارداری درد

آدرس مطب : 1
تلفن : 32318919 - 071

کمبود زینک و ریزش مو

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

درمان خط اخم با طب سوزنی

دکتر محسن پرچمی [ طب سوزنی ]

درمان ریزش مو با پی آر پیPRP

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

علل و علائم ضخیم شدن دیواره رحم

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

درمان لغزندگی مهره های کمری

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

درمان با طب سوزنی

دکتر امیر هوشنگ سپهری [ طب سوزنی ]

لیزر کیوسوییچ چیست و چه کاربردی دارد؟

لیزر موهای زائد بدن و صورت آقایان

روش های آنالیز پوست برای تشخیص سرطان پوست