با سلام، من 33سالمه، سه ماه ازدواج کردم، 4ماه قرص راکوتال خوردم، الان میخوام برای بارداری اقدام کنم، درصورتی که دکتر پوستم گفت بداز قطع یک ماه مشکلی برای بارداری نداری، ولی دکتر زنان گفت ن تا دوسال نمیتونی باردار بشی، ازمایشات قبل بارداری انجام دادم مشکل نداشتم، الان به نظر شما من از کی برای بارداری اقدام کنم که به مشکل نخورم متشکر ازراهنمایتون

دکتر سمیرامیس هوشیار :

سلام عزيزم قرص اكوتان رو اگر قطع كرده أيد منعي براي بارداري وجود نداره.داروهاي پوستي مثل اترتينات كه مدت طولاني تَر در بدن ميانند را تا دو سال فاصله براي بارداري توصيه مبكنيم [1395-04-07]

پاسخ سوال پزشکیازدواج بارداری زنان

آدرس مطب : 1
تلفن : 32318919 - 071

بررسی علائم و روشهای درمان ماستیت گرانولوماتوز سینه

مزایا ماندگاری و عوارض تزریق فیلر صورت

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

درباره نئوپلاسم یا تومور پستان در زنان بیشتر بدانید

تزریق فیلر بینی در چه مواردی انجام میشود؟

گوشت اضافه بعد از عمل زیبایی پلک

عكس راديولوژی برای تشخیص شکستگی بینی در منزل

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

قبل از انجام ماموگرافی باید چه نکاتی را رعایت کرد؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

جلوگیری از سفید شدن مو

شایع ترین بیماریهای عامل ناباروری در مردان