باسلام وخسته نباشید.آیابرای کودک چهارساله که دندان فک پایین نزدیک دندان ٱسیا،موقع آدامس جویدن دچار درد شدیدمی شود،غیر ازعصب کشی،راه دیگری وجود دارد که اذیت نشود؟وآیااگردندانش رابکشندروش راحتی برای جاگذاری دندانش وجود دارد؟ممنون ازتوجه شماپزشک گرامی.

دکتر کاملیا فرمند :

سلام اگر همکارانم در معاینه به شما گفته اند که دندان کودکتان نیاز به درمان ریشه دارد .پس دریغ نکنید.درمان ریشه دندانهای شیری مانند بزرگسالان نمیباشد وکل پروسه درمان در صورتی که کودک آرام باشد حدود 15 تا 30 دقیقه بسته به سرعت عمل دندانپزشک دارد.کشیدن دندانی که میتوان درمانش کرد نیز اکیدا توصیه نمیشود چون قبل از کشیدن نیاز به فضا نگهدار دارد [1394-11-16]

پاسخ سوال پزشکیکودک دندان فک

آدرس مطب : 1
تلفن : 88049191 - 021

عمل لیزیک چشم آستیگمات

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

پیشگیری از کمردرد

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

کنترل خشم

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

روماتیسم ستون فقرات (اسپوندیلیت آنکیلوزان) را با این علائم بشناسید

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

درمان خطوط و چین و چروک گردن با لیزر

بیوپسی کلیه تحت گاید سونوگرافی

لیزر ضایعات عروقی

اوزون تراپی و اکسیژن درمانی در طب فیزیکی و توانبخشی

کاربردهایPRP در پزشکی زیبایی

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]