با عرض سلام یک پسر ۶ساله دارم که هیچ کدام از دندانهایش نیفتادند فقط مدتی هست که زیر یکی از دندانهای جلو پایین دندان درامده ایا باید دندان رابکشم یا چه کار کنم؟

دکتر کاملیا فرمند :

سلام در سن 6 سالگی دندانی نمیافتد.بلکه در انتها ی همه دندانهای شیریش در فک بالا وپایین اولین دندانهای دائمیش رویش پیدا میکندودر سن 7 سالگی دندانهای قدامی میافتند ودر فک پایین از پشت آنها دندانهای دائمیش رویش پیدا میکند که نگران نباشید با فشار زبان به جای اصلیشان هدایت میشوند. [1395-02-09]

پاسخ سوال پزشکیدندان

آدرس مطب : 1
تلفن : 88049191 - 021

شکستگی آلت تناسلی مردان ( تجربیات جالب )

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

چه عواملی باعث سیاتیک می شود؟

کوتر چیست و چه کاربردی دارد؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

علل درد لگن

آیا درمان ناباروری مردان بدون هیچ اسپرمی امکان پذیر است؟

عوارض کاهش وزن و لاغری مفرط برای پوست

آیا دیسک کمر می تواند موجب فلج پاها شود؟

کاربرد و عوارض اولتراسوند بیضه

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]