باسلام و وقت بخیر استفاده از جوش شیرین برای تمیز کردن مفید است یا مضر؟ در جاهایی خواندم که موجب تمیزی و جرم گیری و رفع بوی بد دندان میشود اما جایی خواندم که موجب آسیب مینای دندان میشه من چند وقته هفته ای دوبار بعد از مسواک با خمیر،کمی جوش شیرین روی مسواک ریخته و میشورم و دندانم براقتر میشه. نظر شما چیست خانم دکتر؟ با تشکر و سپاس

دکتر کاملیا فرمند :

سلام .وقتی مواد بهتری در دسترس هست که میتواند با فلورایددندانهارا تقویت کند .جوش شیرین چرا؟من به بیمارانم توصیه نمیکنم.چون از حد واندازه مصرف آن آگاهی ندارند حتی گاهی میشنوم که از نمک برای ماساژ لثه استفاده میکنند وبعد با خراش وسوختگی وحساسیت لثه مراجعه میکنند. [1395-02-09]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت شیرین دندان

آدرس مطب : 1
تلفن : 88049191 - 021

بازار داغ پیلینگ پوست صورت

مشكلات پوستی همراه با مصرف کورتون

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

آمادگی برای سونوگرافی سینه

تشخیص و درمان در رفتگی مادرزادی مفصل هیپ در نوزادان و بزرگسالان

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

استرس گرمایی در ورزشکاران ( قسمت دوم )

بهترین روش لیفت گونه بدون جراحی

آسیب شناسی گفتار و زبان در کم شنوایی

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

راههای افزایش برای ورزش و پیشرفت سلامتی (بخش سوم)

مهمترین مراقبتهای قبل و بعد از تزریق بوتاکس

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]