با سلام. و آرزوی قبولی طاعات، 1 ـ اگر بین دندانها فاصله باشد و مرتب نخ و مسواک بزنیم باز هم باعث پوسیدگی دندان و ورم و تحلیل لثه میشود؟ 2ـ من شبها عادت دارم با دهان باز میخوابم و به دکتر هم مراجعه کردم و گفته مشکل تنفسی و غیره نداری و عادت کردی با دهان باز بخوابی،در صورتی که در ابتدا با دهان بسته میخوابم و در حین خواب دهانم باز میشه،ایا با دهان باز خوابیدن به دندانها آسیب میزند؟ و اگر از روی عادت است شما راه حلی برای ترک آن دارید؟ 3ـ میشه یه دهانشویه خوب معرفی کنید؟ ممنون از زحماتتون

دکتر کاملیا فرمند :

سلام.1.اگر مرتب مسواک میزنید وبهداشتتون خوبه وچکاپ سالیانه هم دارید مشکلی پیش نمیاد.فقط خلال استفاده نکنید واگر زیاد بازه از مسواکهای بین دندانی استفاده کنید.2.دهان باز خوابیدن بیشتر باعث تورمهای لثه دندانهای قدام بالا میشود.پلاکهای مخصوص هست برای کنترول عبور هوا هنگام خواب.3.تقریبا تمام دهانشویه هایی که در داروخانه ها هست .خوبن.منتهی یکسری درمانی ویکسری محافظتی هستند برای استفاده مداوم از دهانشویه های kinیا oral-B استفاده کنید. [1395-04-04]

پاسخ سوال پزشکیدندان ورم لثه

آدرس مطب : 1
تلفن : 88049191 - 021

آزمایش ژنتيک

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

مکمل های مفید برای درمان سندرم پیش از قاعدگی در زنان ورزشکار

در چه مواردی باید به متخصص پوست مراجعه نماییم؟

همه چیز در مورد پی آر پی

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

مراحل تزریق چربی چکونه است؟

عمل زیبایی پلک ( بلفاروپلاستی )

نحوه انجام رادیوگرافی شکستگی استخوان کشکک

فریز درمانی پوست چیست و چگونه انجام میشود؟