سلام خانم دکتر . دختر یک و نیم ساله دارم و بهش قطره آهن ترکیبی خارجی که مخلوط مولتی و آهن هستش رو میدم و سریع بعدش آب میدم.اصلا مسواک زدن رو دوست داره و نمیزاره به دندونش دست بزنیم از اونجایی که پزشک گفته بود به اجبار بچه رو مجبور به کاری نکنید که در خلق و خوش تاثیر میزاره به اجبار دندوناش و تمیز نمیکنم اما جدیدا لک خاکستری رنگ رو دندونای جلوش ظاهر شده آیا ممکنه از آهن باشه ؟ و چون دندونش تازه هشت ماهه رشد کرده آیا به این سرعت خراب میشه؟ ممنونم از زحمات شما

دکتر کاملیا فرمند :

سلام .قطره های آهن هیچگونه تاثیری بر پوسیده کردن دندانها ندارد مگر اینکه دندانها را رنگ کند که میتوان با پالیش اونها رو تمیز کرد.گاهی پوسیدگیهایی از قبل داشته ومادر از آن اطلاعی نداشته است وحالا این پوسیدگیهارنگ گرفته .برای پیشگیری بهتر است قطره را درانتهای حلقش بریزید که سریع قورت دهد وبعد آب بخورد .یا روی دندانهای قدامیش را با گازی مرطوب بپوشانید وسپس قطره به اوبدهید. [1395-05-03]

پاسخ سوال پزشکیآهن لک

آدرس مطب : 1
تلفن : 88049191 - 021

درمان و علایم زگیل

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

رفتارهای نادرست استفاده کردن از صدا

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

آرتروز گردن چه علائمی دارد؟

ویتامین ها ( ویتامین سی قسمت ششم )

آیا جوانسازی پوست با هایفوتراپی دائمی است؟

انزال معکوس یا انزال عقب گرد

تزریق چربی چه مزایا و عوارضی دارد؟

کاربرد و مزایای تزریق ژل آبرسان صورت

نقش پروتئین در تغذیه ورزشکاران