سلام و درود خدمت شما خانم دکتر فرمند ، آیا همه دندانهای درمان ریشه شده ، منظور هم دندانهای خلفی وهم جلویی می شکنند ؟ و پین داخل دندان بالاخره باعث شکستگی دندان می شود؟ یا نباید نگران بود ؟ وآیا با رعایت مثلا : نخوردن غذاهای سفت ،و فشار وارد نکردن روی دندان ، بخصوص درباره دندان جلو ،می شود جلوی این اتفاق رو گرفت ؟؟ متشکرم

دکتر کاملیا فرمند :

سلام بستگی داره چه نوع پینی در دندان شما گذاشته شده معمولا این پینها باید passive گذاشته شوند وفقط با چسب چسبانده شوند.وبستگی به میزان نسج از دست رفته هم دارد.هر چه دندان بافت تاجش را بیستر از یک دوم از دست بدهد .مجبور هستیم درمان را به سمت قالبگیری وتهیه پست وکور هدایت کنیم .در نهایت باید حتما دندان با روکش محافظت بشود.مگر اینکه دندانی که درمان ریشه شده حداقل بافت در درمان برداشته شده که توضیحات لازم به بیماران داده میشود.مثلا در دندانهایی که بافتشان سالمه ولی در اثر ضربه مرده اند [1395-05-03]

پاسخ سوال پزشکیدرمان دندان

آدرس مطب : 1
تلفن : 88049191 - 021

درباره بیماری اسکلرودرمی چه می دانید؟

درمان به کمک لیزر پرتوان چگونه انجام می شود؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

کاربردها مزایا و عوارض میکرونیدلینگ برای درمان لک صورت

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

علل پتوز یا افتادگی پلک

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

کیفوز به چه وضعیتی گفته می شود؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

نقش ورزش در سلامت پوست

اگر بعد از بوتاکس دچار افتادگی پلک شویم...؟!

آیا پروستات با دارو درمان میشود؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]