سلام و خسته نباشید. آیا امکان داره دندانی که عصب کشی شده باز دچار درد بشه؟ من از دیروز در قسمت چپ فک پایینیم که دندانی هست که دوسال پیش عصب کشی شده دچار درد شدم به حالتی که با کوچکترین فشار دندونهام روی هم درد شدیدی حس میکنم و حتی لمس کردن این دندون برای من دردناکه چیزی شبیه زخم بودن. از دیشب آنتی بیوتیک خوردم دردم کمتر شده ولی کلا قسمت این دندون آسیابی و لثه ام حالت زخم داره البته ظاهرا چیزی پیدا نیست و دندونم هم هیچ خال یا خوردگی نداره. آیا مشکل از دندان منه یا لثه هام و باید چکار کنم؟

دکتر کاملیا فرمند :

سلام .بهتره توسط یک دندانپزشک معاینه شوید تا چند مورد رو بررسی کنن.یکی وجود ترک یا شکستگی تو ریشه.دوم وجود ریشه ای که درمان نشده .سوم وجود دندان پوسیده در مجاورت دندان درمان ریشه شده.چهارم بررسی وضعیت ترمیم .پنجم معاینه مخاط دهان در همان ناحیه مورد نظر.والبته نیاز به رادیو گرافی هم دارید. [1395-10-28]

پاسخ سوال پزشکیعصب کشی درد فک

آدرس مطب : 1
تلفن : 88049191 - 021

توانبخشی قطع عضو

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

مناسب ترین شوینده سر برای من کدام است؟

حذف تاتو و ضایعات رنگی پوست با لیزر کیوسوئیچ

انسداد مثانه چیست و چه دلایلی دارد؟

چه مواردی موجب کاهش یا فقدان میل جنسی مردان می شود؟

وزن مطلوب در ورزشکاران

زخم های دیابتی چه هستند و چگونه درمان میشوند؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

درماتیت آتوپیک چیست و چگونه درمان میشود؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]